Stugan, båtarna

Vår scoutlokal ligger vid vattnet vid Ranängen. I lokalen finns ett mötesrum, ett ledarrum, ett kök och en toalett. Utanför finns en äng och en skogsdunge, perfekt för ljusspår. Vi har två eldstäder och närhet till båthamn för fritidsbåtar. Vi har två segelbåtar, en 2-krona och en triss-jolle samt en eka (dock ej för utlåning).

På vardagskvällarna är det scoutmöten i stugan men på helgerna är den oftast ledig. Du kan hyra stugan för privata alkoholfria arrangemang.

Det finns stolar, bord, porslin, bestick, glas etc för 20 personer. Det finns kyl, frys, spis, micro, kaffe och vattenkokare. 20 personer kan övernatta i stugan.

För uthyrning eller frågor angående stugan kontakta Cecilia Åhlberg på telefon 070/239 49 93.

1. Stugan hyrs i första hand ut till kalas eller andra sammankomster för barn och ungdomar. Målsman eller myndig person ska finnas närvarande.

2. Kostnaden för uthyrning är 500: -/dygn för  scoutkårer och aktiva i egna scoutkåren, 750:- för övriga. Betalning sker via postgiro 13 75 68-2 snarast efter uthyrning. Märk inbetalningen med ”hyra + datum + efternamn” .

3. Stugan ska återlämnas i samma skick som den överlämnades. Om något går sönder under uthyrningstiden ska det ersättas av hyresgästen. Städning  görs av hyresgästen.

4. Nyckel lånas av stugfogden. Återlämnas direkt efter uthyrningen.

5. Ledarrummet får inte användas.

6. Sopor kan lämnas i scoutstugans soptunna.

7. Förtäring av alkohol och rökning är förbjudet i scoutstugan.