Stugan

Vår scoutlokal ligger vid vattnet vid Ranängen. I lokalen finns ett mötesrum, ett ledarrum, ett kök och en toalett. Utanför finns en äng och en skogsdunge, perfekt för ljusspår. Det finns två eldstäder, en precis utanför stugan och en ute på udden.

På vardagskvällarna är det scoutmöten i stugan men på helgerna är den oftast ledig. Du kan hyra stugan för privata alkoholfria arrangemang.

Det finns stolar, bord, porslin, bestick, glas etc för 20 personer. Det finns kyl, frys, spis, micro, kaffe och vattenkokare. 20 personer kan övernatta i stugan.

För uthyrning eller frågor angående stugan kontakta stugfogden per mejl, stugfogde@djursholmsscoutkar.se.

1. Stugan hyrs i första hand ut till kalas eller andra sammankomster för barn och ungdomar. Målsman eller myndig person ska finnas närvarande.

2. Pris för att hyra stugan är 500:-/påbörjat dygn för scoutkårer, 1000:-/påbörjat dygn för övriga. För aktiva i kåren är det kostnadsfritt. Betalning sker via bg 688-0025 snarast efter uthyrning. Märk inbetalningen med ”hyra + datum + efternamn” .

3. Stugan ska återlämnas i samma skick som den överlämnades. Om något går sönder under uthyrningstiden ska det ersättas av hyresgästen. Städning  görs av hyresgästen.

4. Stugan har elektroniskt lås och koden lämnas ut innan uthyrning. Observera att båda handtag måste tryckas ner när du ska öppna dörren.

5. Ledarrummet får inte användas.

6. Sopor kan lämnas i scoutstugans soptunna.

7. Ovanför micron i köket sitter proppskåp samt en dosa med en svart spak där det står värme/spis på. Skall spisen användas måste spaken slås över till spis-läget.

8. Förtäring av alkohol och rökning är förbjudet i scoutstugan.

9. Avbokning av stugan ska ske minst 48 timmar innan annars debiteras halva uthyrningsavgiften ändå.

Tält och annat material
Vi lånar eller hyr inte ut våra tält, spritkök etc (bortsett från andra scoutkårer) pga av problem med slitage.