Två spåraravdelningar

Vi kan även i år erbjuda två avdelningar för spårarscouter (8-9 år). Det blir tisdagar och onsdagar kl. 18.30-20.00 precis som tidigare år. Välkomna!

Vi behöver bli fler som kan hjälpa till

För att vi ska ha en bra verksamhet behöver vi både ledare och funktionärer av olika slag. Just nu är det följande ”vakanser”: Ledare/coach för Överlevarna (15-18 år) Seglingskunniga som kan delta på seglingsmöten Stugfogde Köksansvarig Kårfotograf Webbansvarig/informatör Rekryterare Kårutbildare Läs mer »

Höstterminsstart v. 35 2016

Kontakta respektive avdelningsledare för att få mer info om höstterminens start och program.

Julavslutning onsdag 9/12

Klockan 18.30 – 20.00 har vi julavslutning. Scouterna får märken och vi samlas runt elden.

Kårhajk 9-11/10 på Hajknäs i Bro

Scouter samlar in pengar till Röda korset #scouterstöttar på Djursholms torgs höstmarknad

Nu har vi två nya fina Två-kronor och en följebåt som klarar att följa snabba jollar!

Nyhetsbrev 2015

Höstterminens första nyhetsbrev

Nu finns höstens första nyhetsbrev ute.

Sommaravslutning

Måndag 9 juni kl. 18.30 – 20.00 är det avslutning för alla avdelningar. Vi samlas vid stugan.